Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi pişirdiğini görmek

Rüyada hindi pişirdiğini görmek

Rüyada hindi pişirdiğini görmek ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına, çok üzüntülü yollardan geçeceğine alamet eder.

Rüyada hindi pişirdiğini gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda size zarar verebilecek kişilerle tartışmalar söz konusu olabilir.

Rüyada hindi pişirdiğini görmek tüm düzenin alt üst olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet eder.

Rüyada hindi kafası görmek herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada hindiden kaçmak zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, büyük sorunlar ile yaşamak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada hindi boğazlamak borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, aksi takdirde çok üzüleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada hindi inciri görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, yeni işlere atılacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Rüyada pişmiş hindi görmek şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına alamet eder.

Rüyada hindi beslemek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hindinin saldırdığını görmek dualarının karşılığını göreceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yazgısının güzelleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments