Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş hindi görmek

Rüyada pişmiş hindi görmek

Rüyada pişmiş hindi görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, büyük atılımların yapılacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine işaret eder.

Rüyada pişmiş hindi gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı kendinize saklamanızda fayda var.

Rüyada pişmiş hindi görmek insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kırgınlıkların biteceğine, miskinlikten kurtulup daha çok çalışmak için heves içinde olunacağına işaret eder.

Rüyada pişmiş hindi yemek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada pişmiş hindi eti yemek kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine inanılır.

Rüyada hindi satın almak ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada hindi kesmek insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, endişelerinden kurtulacağına delalettir.

Rüyada hindi civcivi görmek ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, çok kötü günler göreceğine işaret eder.

Rüyada hindi palazı görmek hayatın kişinin yüzüne güleceğine, sorunların tamamen biteceğine, büyük başarıya ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada kara hindi görmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, çok başarılı işlere adım atacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments