Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hindi kafası görmek

Rüyada hindi kafası görmek

Rüyada hindi kafası görmek rahata kavuşmaya, başı sıkışanın derdine çare bulacağına, hayırlı ve iyi kalpli kişilerle tanışacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi kafası gördüyseniz:

  • Doğru seçimler yapmanız gereken zamanlar.

Rüyada hindi kafası görmek bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada hindi kesildiğini görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, güvensizlik duymaya, başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hindi almak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine işaret eder.

Rüyada hindi öldürmek çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına delalettir.

Rüyada hindi ayağı görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına, doğru işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada tüysüz hindi görmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine yorulur.

Rüyada hindi ve tavuk görmek imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine rivayet eder.

Rüyada hindi yolmak kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, edilen duaların tutacağına, tüm parasını kaybedeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments