Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak çok büyük zararlara uğrayacağına, bu zararlardan ötürü kendisini çok büyük bir boşlukta göreceğine, ancak Allah’a sığınıp dua etmesi sayesinde yakın bir zaman içinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, Allah katında da bir üst mertebeye yükseldiğine inanacağı şeyler yapacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, huzursuzluk yaşanacağına, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak insanları daha olumsuz hallere düşüreceğine, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın birine aşık olmak yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, daha isabetli kararlar alacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birinden hoşlanmak kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine, gelirinin eksileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments