Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, iyi geçiminin devam edeceğine, kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın gördüyseniz:

  • Diğerlerinin planları ya da amaçları sizden farklı olabilir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine, maddi açıdan çok zorlanılacağına, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, problemlerin dağ gibi büyüyeceğine, korkularının ve kuruntularının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek itibarın sarsılacağına, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, çok büyük ferahlık yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, çok zor durumlara düşeceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak işlerin bir düzene oturtulduktan sonra kalben rahat olunacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek özellikle para konusunda şansının açılacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, rüya sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine, her zaman neşeli olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments