Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak verilen sözlerin tutulamayacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına, daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, yeni malların alınacağına, yeni bir makama sahip olunacağına, geçiminin güçleşeceğine, kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak gördüyseniz:

  • Evde yapacağınız değişiklikler bazı alanlarda şansınızı açabilir, bütçenizi düzenleyebilir veya doğru yatırımlar yapabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle konuşmak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek yokluğun biteceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments