Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, hayırlı haberler alınacağına, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, kazanılan başarıları, iş hayatında ortaya konulan çalışmaları ve gerçekleştirilen projeleri kıskanan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine ve onların ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabileceği oranda geliri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla biraraya gelebilir veya iletişim kurabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığın kadın görmek sıkıntılarının ve sorunlarının günden güne artacağına, bunalımlı ve buhranlı günler geçireceğine, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, sorunlarını aşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek makbul olan mallardan alın terinin ve emeklerinin karşılığında hak ettiği şekilde nasipleneceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın birinden hoşlanmak endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kötü günlerin geride kalacağına işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek hayırlı ve güzel olacağına, huzurlu günler görüleceğine, zor zamanların geride kalacağına, başarıya giden yollar üzerindeki engellerin kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments