Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek uykusuz geceler yaşanacağına, kucaklaşacağına, hasret ve özlem gidereceğine, bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, önemli atılımlar yapacağına, yaşanan zararların ortadan kaldırılacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığımız birini gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgiler ortaya çıkabilir.

Rüyada hiç tanımadığın birine aşık olmak sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, geçim derdinden, borçlarından ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, huzurlu ve mutluluk verici bir birliktelik yaşanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın birinin öldüğünü görmek bir sebeple sorun yaşayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı biriyle sevgili olmak ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, haberin gelmesi ile birlikte çok kazançlı işler için girişimlerde bulunacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle nişanlanmak gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, bunu da herkese ilan edeceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, iş projelerinin gerçek olacağına, zahmeti işlerin kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, uzun süredir görülmeyen bir akrabadan haber alınacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments