Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, üzüntü yaşamaya, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, kırgınlıklar yaşanacağına, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek gördüyseniz:

  • Her şeyin sizin yararınıza geliştiğini göreceksiniz.

Rüyada hiç tanımadığın birini öpmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, neşesini kaybedeceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın birine aşık olmak girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, dertlerden kurtulmaya yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, iş hayatında çok iyi kazanç ve başarı sağlayacak işlere girileceğine, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments