Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, hastalıkların iyileşeceğine, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada hiç tanımadığı bir eve gitmek yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığımız birini görmek hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak büyük bir yenilgi alacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek insanlara olan güvenin artacağına, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, şansın yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir kadın görmek iş yaşantısında hırslanacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments