Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığı birini görmek

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek

Rüyada hiç tanımadığı birini görmek ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığı birini gördüyseniz:

  • En ufak detaya kadar yönetmeye çalışmak yerine, karşı tarafın neler yapılması gerektiğini düşünerek bulacağını farz etmenizde fayda var.

Rüyada hiç tanımadığı bir kadın görmek alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, parasal kaygılardan kurtulacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle öpüşmek daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın ölmüş birini görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın birini görmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığı birini öpmek rüya sahibinin maddi anlamda tabir yerindeyse ne uzayacağına, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın insanlar görmek işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments