Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, elde edeceği hayırlı fırsatlar sayesinde rahata kavuşacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun tedavi edileceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, malvarlığının artacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine yorulur.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak hak etmediği sözlere ve muameleye maruz kalacağına, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına işaret eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle sevgili olmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, çok uğraş vereceğine ve en sonunda durumları düzeltip büyük bir kazanca sahip olacağına, yeni bir makama sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments