Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek aşının da çoğalacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, daha isabetli kararlar alacağına, doğru işler yapacağına, kişinin şansının artacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada hiç tanımadığın erkek gördüyseniz:

  • Evde yapılacak değişiklikler faydalı olabilir.

Rüyada hiç tanımadığı bir erkek görmek tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, hem iş hayatında hem da sosyal hayatında iyi ve başarılı biri olacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine işarettir.

Rüyada hiç tanımadığın erkek görmek başarıya ulaşacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle öpüşmek yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe aşık olmak elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına inanılır.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkekle evlenmek onunla üzülüp, ağlayacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, mutluluktan bolca nasipleneceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkek görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, rüya sahibinin sadece iyi olmaktan ve şifa bulmaktan başka bir şey düşünmeyeceğine bu süreçte hayatın kıymetinin de farkına varacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak rüya sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, işlerinin hafifleyeceğine, hanesine huzurun dolacağına tabir olunur.

Rüyada hiç tanımadığın biriyle evlenmek kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments