Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak bir daha kopmayacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, maddi gücünün azalacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, engellerden kurtulacağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak gördüyseniz:

  • Eskiyi geride bırakmalı, yeni arkadaşlıklar, yeni hedefler veya yeni fikirler için yer açmalısınız.

Rüyada hiç görmediğin birine sarılmak kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret etmektedir.

Rüyada hiç tanımadığın bir erkeğe sarılmak sorunların epey büyük sorumluluklar getireceğine, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine delalettir.

Rüyada hiç tanımadığın birine sarılmak insanlara iyilik yapmaya, üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine inanılır.

Rüyada hiç tanımadığı birine sarılmak büyük mutluluk duyulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, berekete ve bolluğa kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada hiç sevmediği birini görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada hiçkiriklarla ağlamak kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine delalettir.

Rüyada hiç görülmemiş hayvan görmek zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini hiç ölmemiş gibi görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments