Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz yorgan katlamak

Rüyada beyaz yorgan katlamak

Rüyada beyaz yorgan katlamak hayatının ağzının tadına göre olacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, bununla kalmayarak iflas edeceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, aile saadetinin artacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup zenginleşmeye, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, yöneticilerinse bolluk, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz yorgan katlamak gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada beyaz yorgan katlamak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, iş hayatındaki rakiplerinin de hep arkada kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada yorgan katlamak şerefli bir hayat süreceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına yorulur.

Rüyada yorganı katlamak ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına yorulur.

Rüyada yorgan katladığını görmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada yatak yorgan katlamak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, tövbe etmeden vefata tabir olunur.

Rüyada beyaz çarşaf katlamak Allah’ın yolundan gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine yorulur.

Rüyada beyaz havlu katlamak ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, faturalarını ödeyemez olacağına, kısmetinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada beyaz çamaşır katlamak çok büyük başarılara imza atacağına, bu sayede kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, başarı kazanılacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments