Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yorgan iğnesi almak

Rüyada yorgan iğnesi almak

Rüyada yorgan iğnesi almak çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve derin değişimler geçirileceğine, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yorgan iğnesi almak gördüyseniz:

  • Kıskançlık veya tartışma ortamları duygusal sorunlara neden olabilir.

Rüyada yorgan iğnesi görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, büyük başarıla kazanacağına yorulur.

Rüyada yorgan iğne görmek büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, sağlık sorunun kalmayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına alamet eder.

Rüyada yorgan iğnesi almak maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yorganda iğne görmek sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, kişinin manevi olarak huzurlu bir ruh haline gireceğine, nimetten ve paradan yana da bolluk yaşayacağına delalettir.

Rüyada yorgan iğnesi toplamak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli yorgan atmak aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla yorgan görmek zorlukların çözüme kavuşacağına, sorunlarının hızlı bir şekilde ortadan kalkacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına delalet eder.

Rüyada elyaf yorgan görmek hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments