Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evlilik teklifini kabul etmek

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek bencil insanlar yüzünden rüya sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, bol kazanç elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına alamet eder.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek gördüyseniz:

  • Çevrenizde sizin için önemli olabilecek ya da sevdiklerinizle ilgili önemli gelişmeler olmaktadır.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmek kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına inanılır.

Rüyada evlilik teklifi kabul etmek rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada evlilik teklifini kabul etmemek günah işlemekten korunacağına, aralarında bir konuşma geçeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Rüyada teklif kabul etmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, daha kolay bir hayata kavuşacağına, yeni işlere atılacağına, sermaye elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada iş teklifini kabul etmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, büyük bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada iş teklifini kabul etmemek sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına, erkeğin kendi organını ellediğini görmesi ise, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine tabir olunur.

Rüyada verilen hediyeyi kabul etmemek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, eline geçen fırsatları değerlendirmede çok başarılı olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada taziye kabul etmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, barış ve sevgi içinde olacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, güleceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments