Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvana çarpmak

Rüyada hayvana çarpmak

Rüyada hayvana çarpmak hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, başarıların çok kısa bir sürede rüya sahibinin kapısını çalacağına, çok büyük özgüven kazanacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada hayvana çarpmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın artması, ya da bazı yeni kaynaklar bulmanız mümkün olabilir.

Rüyada arabayla hayvana çarpmak yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada hayvana çarpmak her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, isteklerinin erteleneceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayı duvara çarpmak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine ve maddi olanaklarının da fazlalaşacağına delalet eder.

Rüyada kapıyı çarpmak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına alamet etmektedir.

Rüyada arabayla başka arabaya çarpmak kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına işarettir.

Rüyada düşüp başını çarpmak başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, işlerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, malların artacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine işarettir.

Rüyada kafayı taşa çarpmak yeni bir yol çizileceğine, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments