Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayı duvara çarpmak

Rüyada arabayı duvara çarpmak

Rüyada arabayı duvara çarpmak yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, hırpalanacağına, böylece hem kendisini birçok parçaya bölünmekten kurtaracağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayı duvara çarpmak gördüyseniz:

  • Seyahatler esnasında bazı problemler söz konusu olabilir.

Rüyada arabayla duvara çarpmak ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada arabayı duvara çarpmak günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, inancını tazeleyerek daha düzgün bir hayat kuracağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine delalettir.

Rüyada kafayı duvara çarpmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, kısmetlerinin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duran arabaya çarpmak kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeğe arabayla çarpmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, çok bereketli zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada yeni arabayı çarpmak bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada arabalara çarpmak çok iyi işler ortaya konacağına, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına işaret eder.

Rüyada arabayı arabaya çarpmak çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, en önemli anlarda destek görüleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments