Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok istediği bir şeye sahip olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine işarettir.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak gördüyseniz:

  • Olmadık bir şekilde daha duyarsız olmayaa çalışıyor olabilirsiniz.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada çocuğa araba çarpmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine yorulur.

Rüyada arabayla bir çocuğa çarpmak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğuna araba çarpmak işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına tabir olunur.

Rüyada küçük çocuğa araba çarptığını görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Rüyada arabayla kadına çarpmak kazancın her daim artacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, acı tecrübeler edineceğine işarettir.

Rüyada arabayla köpeğe çarpmak rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments