Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvana yem vermek

Rüyada hayvana yem vermek

Rüyada hayvana yem vermek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, sevdiğini söyleyeceğine, her daim Allah yolunda olacağına, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, zamanını Allah yolunda hayır işleriyle geçireceğine, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine tabir olunur.

Rüyada hayvana yem vermek gördüyseniz:

  • Tuzaklara dikkat etmeniz gerekiyor.

Rüyada hayvanlara yem vermek kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan yemi görmek kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, aklına giren şeytana uyacağına alamet eder.

Rüyada hayvana yem vermek içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, sevdiği kişilerle arasının açılacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine tabir olunur.

Rüyada yem atmak şansının ve kısmetinin kapanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yemlik otu toplamak yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, bir sebeple sorun yaşayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşeğe yem vermek çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an Allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine delalettir.

Rüyada oltaya yem takmak sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, zorluğa düşeceğine, zarara uğrayacağına, bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına delalet eder.

Rüyada balığa yem verdiğini görmek onları gerçekleştirmek için her türlü fırsatı kullanacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments