Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayvan karın görmek

Rüyada hayvan karın görmek

Rüyada hayvan karın görmek hasret çekenlerin buluşacağına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, eşlerin muhabbetinin artacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan karın gördüyseniz:

  • Bir tartışma ya da rekabet ortamı beklenmedik şekilde memnuniyet verici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada hayvan karın görmek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karın içinde hayvan görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine işarettir.

Rüyada karınızın sizi aldattığını görmek çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, o kişi ile tutkulu ve büyülü bir aşk yaşayacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına tabir olunur.

Rüyada karın üstüne düşmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın ameliyatı olmak dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, hayatından ve şansından yana razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karın içinde görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karın altında yatmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine delalettir.

Rüyada karın üstünde oturmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments