Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boğazına sarılmak

Rüyada boğazına sarılmak

Rüyada boğazına sarılmak hasta ise bakacağına, eşler arasını bozmaya çalışan bir kadının haneden uzaklaştırılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, her zaman çok üzgün olacağına, bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, düşmanına galip geleceğine alamet eder.

Rüyada boğazına sarılmak gördüyseniz:

  • Entellektüel zevklerinizi geliştirmek için etkinliklerde bulunmalı, aktif bir yapı içinde olmalısınız.

Rüyada birinin boğazına sarılmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına inanılır.

Rüyada yılanın boğazına sarıldığını görmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına işaret eder.

Rüyada boğazına sarılmak parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine delalettir.

Rüyada boğaza sarılmak tebrik edileceğine, elindeki imkanların artacağına, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada düşmanın boğazını sıkmak verilen  sözlerin tutulacağına, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına delalet eder.

Rüyada kedinin boğazını sıkmak dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine, hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada boğazlarının şiştiğini görmek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına rivayet eder.

Rüyada boğazdan ameliyat olmak elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments