Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayızlı kadın görmek

Rüyada hayızlı kadın görmek

Rüyada hayızlı kadın görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, elindekileri de kaptıracağına, işlerin yolundan çıkacağına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına rivayet eder.

Rüyada hayızlı kadın gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı akıllıca atmanız gerekiyor.

Rüyada hayızlı kadın görmek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, kendi işini kuracağına, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet eder.

Rüyada hayız olduğunu görmek dünya mallarının çoğalacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine delalet eder.

Rüyada hayızlı olmak kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, sevinçli bir haber alınacağına, dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayız olmak daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, koltuğunun da yükseleceğine tabir olunur.

Rüyada kendini hayızlı görmek hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, yaşanan durumun araştırılması sayesinde bu durumun düzeltileceğine ve gerçeklerin açığa çıkacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına delalettir.

Rüyada hayız hali görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına ve tasarrufa gitmesi gerekeceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments