Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayız olduğunu görmek

Rüyada hayız olduğunu görmek

Rüyada hayız olduğunu görmek ileride çok zengin biri olacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, maddi ve manevi açıdan çok rahata erileceğine, şansın önünün kesileceğine, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Rüyada hayız olduğunu gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz bir kadınla ilgili ümitleriniz kırılabilir.

Rüyada hayız kanı görmek geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayız bezi görmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına yorulur.

Rüyada hayız kanı yıkamak bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, ticaret ya da meslek hayatında kararlı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına delalet etmektedir.

Rüyada hayız olmak insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine, çok para kazanılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, kalabalık aile toplantılarına katılacağına inanılır.

Rüyada hayızlı olmak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet eder.

Rüyada hayızlı kadın görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek mutlu olacağı mesajlar geleceğine, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments