Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayız olmak

Rüyada hayız olmak

Rüyada hayız olmak attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, hayatının iyileşeceğine, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada hayız olmak gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak rahat bir hayata adım atacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine işarettir.

Rüyada hayız kanı yıkamak kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, geçecek güzel bir ömre, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayız kanı görmek bir süre bu duruma çare bulamayacağına, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, bu sayede çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, maddi anlamda güçleneceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine inanılır.

Rüyada hayızlı olmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendini hayızlı görmek ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hayızlı kadın görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, geçim derdi yaşamayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayız hali görmek içinin ve kafasının da rahat edeceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments