Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızının hayız olduğunu görmek

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, yaralarına da merhem olacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, başarısının artacağına, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının hayız olduğunu gördüyseniz:

  • Ani değişikliklere hazır olun.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada hayız olduğunu görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada hayız hali görmek şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada hayızlı kadın görmek darda kalacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine delalettir.

Rüyada hayız kanı yıkamak daha büyük saygınlık kazanılacağına, ömrü boyunca mutlu olacağına, yaşamında aksilikler yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek sıkıntıya düşeceğine, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, neredeyse kahrolacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayız olmak deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına delalet eder.

Rüyada hayızlı olmak geleceğinin de umut vadedeceğine, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, işlerin büyüyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments