Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayızlı olmak

Rüyada hayızlı olmak

Rüyada hayızlı olmak güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, hayattan daha zevk alacağına, daha önce çektiği çilelerin mükafatını da tez zamanda göreceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, ailesinden, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada hayızlı olmak gördüyseniz:

  • Belli konularda bazı duyurular yapmanız veya bazo söylemlerinizde ısrarcı olmanız durumunda ileride pişmanlık duyabilirsiniz.

Rüyada hayızlı kadın görmek fesatlıklar içinde kalınacağına, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayızlı olmak rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, dertlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayız bezi görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, büyük bir özgüven kazanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayız kanı görmek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına inanılır.

Rüyada hayız olmak maddi ve manevi olarak destek göreceğine, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada hayız olduğunu görmek yüzün güleceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek evine haciz geleceğine ya da iflas etmesine neden olacak işlere soyunacağına, işlerinin hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına ve bu haberler sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok güzel yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments