Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini hayızlı görmek

Rüyada kendini hayızlı görmek

Rüyada kendini hayızlı görmek iyi ve kolay geçim halinde olacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, işini kaybedeceğine, her zaman çok mutlu olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kendini hayızlı gördüyseniz:

  • Romantik bir bağlantı ya da görüşme beklenmedik fırsatlara neden olabilir veya arkasından gitmek isteyeceğiniz şeylerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada hayız olmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, hasret giderileceğine, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, bazı konularda konuşulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hayızlı görmek kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada hayız kanı görmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, akıllı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hayız olduğunu görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayız kanı yıkamak kısmetlerinin çoğalacağına, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada kızının hayız olduğunu görmek güvensizlik duymaya, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada hayızlı olmak ömrün uzun olmasına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına delalettir.

Rüyada hayız hali görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments