Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayızlı iken namaz kılmak

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, çevre değiştireceğine, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Rüyada hayızlı iken namaz kılmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada hayız olmak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, hayırlı bir kısmetin bulunması ile birlikte dünyaevine girileceğine inanılır.

Rüyada hayızlı kadın görmek manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına yorulmaktadır.

Rüyada hayızlı olmak hak ve din yolunu bırakacağına, büyük kazanç elde edileceğine, isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada hayız bezi görmek işlerinin gerileyeceğine, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine işarettir.

Rüyada hayız hali görmek sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini hayızlı görmek çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, yeni kapılar açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hayız kanı yıkamak sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments