Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz hayalet görmek

Rüyada beyaz hayalet görmek

Rüyada beyaz hayalet görmek sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine ve uzun yılardan beri hayal ettiği şeylere sabır ve azim göstererek yakın bir zaman içinde kavuşacağına, istenmeyen bir yolculuğa, gerçeklikten uzaklaşacağına, işinin gücünün rast gideceğine ve hayırlı uğurlu olacak başlangıçların yapılacağına, ileride bu durumun ya da sorunun çok daha kötü bir hal alabileceğine, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz hayalet gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin duygusal iniş çıkışlarını beklememek veya olayları diğerlerinin insafına bırakmamak elinizi güçlendirebilir.

Rüyada beyaz hayalet görmek herhangi zarara uğramayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada aynada hayalet görmek alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, büyük bir yükten kurtulacağına, yardım isteyen herkese yardımcı olmaya çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evde hayalet görmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta hayalet görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada cin hayalet görmek kendisini bir süre dış dünyadan ve insanlardan soyutlayacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına ve sevilen kişiler ile sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kendisini ferahlamış hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayaletten kaçmak çevresinde kendisine yardım etmek için pek çok insanın bulunacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, başarının düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini hayalet olarak görmek karşılıksız bırakmayacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada hayaletten korkmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments