Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cin hayalet görmek

Rüyada cin hayalet görmek

Rüyada cin hayalet görmek ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, elin bollaşacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, dünya malı edineceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada cin hayalet gördüyseniz:

  • Daha fazla sosyalleşmeli, yeni kişilerle tanışmalı, daha önce denemediğiniz şeyler denemelisiniz.

Rüyada cin hayalet görmek rahatlığa ve esenliğe kavuşacağına, çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, sorunların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada hayalet cin görmek dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına inanılır.

Rüyada kendini hayalet olarak görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada evde hayalet görmek olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sözleri tutulacağına işaret eder.

Rüyada hayaletten kaçtığını görmek buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalettir.

Rüyada erkek hayalet görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hayalet yakalamak moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçan hayalet görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments