Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayalet gemi görmek

Rüyada hayalet gemi görmek

Rüyada hayalet gemi görmek sıkıntı yaratan bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kişinin yaşamının değişeceğine, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, başarılarının artacağına ve uzun süre devam edeceğine, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada hayalet gemi gördüyseniz:

  • Fiziksel bakımdan kendinize özen göstermeyi ihmal etmemelisiniz.

Rüyada hayalet gemi görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, evliliklerinde güven sorunu yaşanacağına delalettir.

Rüyada kendini hayalet görmek aradığı aşkı bulacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evinde hayalet görmek sorunların çözüme kavuşacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah hayalet görmek yüksek mertebeye geleceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cin hayalet görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, yeni bir işe gireceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada hayaletten korkmak ekonomik olarak zayıflayacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına işarettir.

Rüyada hayalet olmak zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada hayaletli ev görmek umutlarını yitireceğine, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine, üzüleceğine, kırılacağına, istek ve arzularının gerçekleşeceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments