Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hayaletten korkmak

Rüyada hayaletten korkmak

Rüyada hayaletten korkmak ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına, gönülsüzce bir yere gideceğinize, iş hayatında karşısına çıkan sorunları rahat bir şekilde sona erdireceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine işaret eder.

Rüyada hayaletten korkmak gördüyseniz:

  • Uğraşmakta zorlandığınız ilişkilerinizi yumuşatabilecek alternatif arayışlara girebilirsiniz.

Rüyada hayaletten korkmak kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, hem de iş hayatını olumsuz yönde etkileyeceğine yorulur.

Rüyada ruh hayalet görmek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kafa dinleyeceğine ve güzel vakit geçirerek sorunlardan uzak kalacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine alamet eder.

Rüyada beyaz hayalet görmek iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, bir sağlık sorunu yaşanacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine yorulur.

Rüyada kadın hayalet görmek sıkıntılı bir işe girileceğine, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada aynada hayalet görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, keyfin kaçacağına, isabetli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada hayaletler görmek içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada hayaletli ev görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada evinde hayalet görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, ters giden durumların düzeltileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments