Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzdan bebek kurtarmak

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, çaresiz durumlarda kalacağına, dil eğitimi almak için yurt dışına gideceğine delalettir.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak gördüyseniz:

  • Güçlü bir konumdasınız.

Rüyada havuzdan bebek kurtarmak sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda boğulan birini kurtarmak rakiplerini mağlup edeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada havuzda boğulanı kurtarmak zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada havuzda boğulmaktan kurtarmak yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, hem ün sahibi olacağına, sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada havuzdan birini kurtarmak yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments