Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda su görmek

Rüyada havuzda su görmek

Rüyada havuzda su görmek hem kendisi için hem aile bireyleri için iyi olaylar yaşanacağına, elindeki imkanları en iyi şekilde değerlendirmesi sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, eğer evli ise eşi ile aşklarını tazeleyip birbirlerine olan sevgilerinin artacağına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine, birçok dertle muhatap olacağına, sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına yorulur.

Rüyada havuzda su gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuz dolusu su görmek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada havuzu su doldurmak yanlış giden işlerin düzeltileceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalettir.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, işlerinin her zaman yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada havuza su aktığını görmek saç stilini ve giyim kuşamını değiştireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu havuz görmek kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine rivayet eder.

Rüyada havuzda su görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments