Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil su dolu havuz görmek

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek layık olduklarına sahip olacağına, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, onunla yeniden kavuşacağına, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil su dolu havuz gördüyseniz:

  • Bir taraftan uzaklaşmayı düşünürken bir taraftan da olayları nasıl tolere edebileceğinizi planlıyor olabilirsiniz.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına tabir olunur.

Rüyada su dolu havuz görmek amaçlarına ulaşacağına, ayıplanacağına, işlerin düzelmesi için yeni bir yol seçileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada su dolu havuza girmek uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine alamet eder.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek büyük bir kazanç elde edeceğine, tamamlanmadan kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işarettir.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek yanlış seçimler yapacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments