Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu havuz görmek

Rüyada su dolu havuz görmek

Rüyada su dolu havuz görmek malının ve parasının eksilmeyeceğine, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, merdiven atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su dolu havuz gördüyseniz:

  • Özet olarak çevrenizde olmasını istediğiniz birisi uzun bir zaman için hayatınızdan çekilebilir.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, rahata ve huzura kavuşacağına inanılır.

Rüyada mavi su dolu havuz görmek çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu havuza girmek eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek hiçbir sorun yaşamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada su dolu havuz görmek fedakârlıklar yapacağına, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada su dolu havuza düşmek gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine alamet eder.

Rüyada yeşil su dolu havuz görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments