Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada içi su dolu havuz görmek

Rüyada içi su dolu havuz görmek

Rüyada içi su dolu havuz görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, kazanılan ekmeğin muhtaç insanlarla paylaşılacağına yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu havuz gördüyseniz:

  • Diğerlerine yapacağınız yardımlar ya da kendinizle ilgili değişiklikler kısa vadede olumlu gelişmelerin önünü açabilir.

Rüyada içi su dolu havuz görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet eder.

Rüyada içi dolu havuz görmek üzüntülü günler yaşanacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, kazancın artması sayesinde daha bir güzel hayata sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada içi balık dolu havuz görmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada su dolu havuza düşmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, lüks içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, kavgaların biteceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine delalet eder.

Rüyada su dolu havuza girmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments