Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu havuzda yüzmek

Rüyada su dolu havuzda yüzmek

Rüyada su dolu havuzda yüzmek kalkınacağına ve yükseleceğine, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına ve yanlış kişilerle kurulmuş bir ortaklığın tek taraflı olarak feshedileceğine, keyfinin yerine geleceğine, geçiminin kolaylaşacağına, yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına yorulur.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek gördüyseniz:

  • Olayların üzerinde çok fazla durmayıp aşırı titiz davranmayın.Eğer aşırılığa kaçarsanız sağlık problemleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada su dolu havuzda yüzmek eğitimle ilgili karşılaşılan bir fırsatın değerlendirileceğine, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, yeni insanlar ile tanışıp çok büyük dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada balık dolu havuzda yüzmek kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine, kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına yorulur.

Rüyada sıcak su dolu havuz görmek toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulur.

Rüyada su dolu havuza girmek hayal kırıklığı yaşanacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada su dolu havuz görmek işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına inanılır.

Rüyada evin içinde su dolu havuz görmek yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına, sorunların atlatılacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada içi su dolu havuz görmek hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine delalet eder.

Rüyada su dolu havuza düşmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, tatsız haberlerin alınacağına, hak yolundan ayrılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments