Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuz dolusu su görmek

Rüyada havuz dolusu su görmek

Rüyada havuz dolusu su görmek ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, işlerinin çoğalacağına, hayatının da daha kolay, zevkli ve eğlenceli bir hale geleceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada havuz dolusu su gördüyseniz:

  • Meslektaşlarınızla sosyalleşmeniz durumunda gelirlerinizi arttırmanızı sağlayabilecek olanaklar yüzünü gösterebilir.

Rüyada havuz dolusu su görmek yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada bir havuz dolusu balık görmek çok mutlu olunacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine tabir olunur.

Rüyada havuz dolusu balık görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, helal olan ve tükenmeyecek rızka kavuşacağına, patron koltuğuna geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir oda dolusu su görmek yaşam kalitesinin ve sahip olduğu imkânların artacağına, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına delalettir.

Rüyada oda dolusu su görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada bardak dolusu su görmek hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada leğen dolusu su görmek sıkıntıya düşüreceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu su kusmak hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, rahata erileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments