Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdivenle ağaca çıkmak

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, verdiği kararları, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, korkularının, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine, sıkıntılarından arınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak gördüyseniz:

  • Kıskançlık tabanlı bir anlaşmazlığı ortadan kaldırabilmek için yaratıcı olmanız gerekebilir.

Rüyada ağaç merdiven çıkmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girip mutlu olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenle ağaca çıkmak geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi açıdan nefes alınacağına, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Rüyada yürüyen merdivenlerden çıkmak kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, kendisini üzen ve yıpratan şeyleri hayatından çıkartacağına işaret eder.

Rüyada arabayla merdiven çıkmak aile hayatının bozulacağına, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına inanılır.

Rüyada zorlukla merdiven çıkmak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mermer merdiven çıkmak çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına ve uzun zamandan beri görmediği arkadaşları ile bir düğün ya da doğumgünü gibi bir sebepten ötürü bir araya geleceğine, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, biraz dinleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada beton merdivenden çıkmak ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine işaret eder.

Rüyada arabayla merdivenden çıkmak yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, gözden düşeceğine, ayıplanacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments