Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda kaplumbağa görmek

Rüyada havuzda kaplumbağa görmek

Rüyada havuzda kaplumbağa görmek ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, varlık içinde yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuzda kaplumbağa gördüyseniz:

  • Bazılarınız ne demek istediğimi anladılar.

Rüyada havuzda kaplumbağa görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, bir hastalığa maruz kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplumbağa yakmak uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, gelişeceğine delalettir.

Rüyada kaplumbağa ellemek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, rakiplerini geride bırakacağına, terfi edeceğine, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada iri deniz kaplumbağası görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, ticaretinin hızlanacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağanın kovaladığını görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, bu başarılar sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi alınacağına ve çok iyi ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Rüyada kaplumbağayı beslemek büyük sıkıntılar içine gireceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, hayırlı haberler alarak çok kısa zamanda rahata erileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına işarettir.

Rüyada zıplayan kaplumbağa görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments