Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, rakiplerin üzüleceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine işaret eder.

Rüyada kaplumbağa dışkısı gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmamanız durumunda maddi problemler söz konusu olabilir.

Rüyada kaplumbağa dışkısı görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, kendisine sıkıntı veren olaylardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada hayvan dışkısına basmak karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi dışkısını temizlemek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına alamet eder.

Rüyada koyun dışkısı görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve rüya sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine tabir olunur.

Rüyada büyük dışkısını görmek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada dışkısını yaptığını görmek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, tüm dileklerin tutacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine yorulur.

Rüyada bebek dışkısı görmek endişe veren durumların düzeleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, uzun uzun dalıp gideceğine, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada atın dışkısını görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, işlerinde istediği kar marjına ulaşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments