Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda gemi görmek

Rüyada havuzda gemi görmek

Rüyada havuzda gemi görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, kısa bir zaman içinde kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada havuzda gemi gördüyseniz:

  • Bazı anlaşmalar, işler, düzenlemeler veya üzerinde uzlaşılmış konular değişim dönüşüm yaşıyor.

Rüyada havuzda gemi görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada geminin içinde havuz görmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, ters giden durumların düzeleceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada gemisi batmak sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocaman bir gemi görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, dualarının gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada geminin altında kalmak kafasını toparlayamayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin gemiye bindiğini görmek hastalıklardan kurtulacağına, helal rızka kavuşacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, hayalindeki işi gerçekleştireceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine işaret etmektedir.

Rüyada savaş gemileri görmek çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, hayırlı bir terfi alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada geminin güvertesinde olmak ileri gideceğine, refah içinde olacağına, uzun bir zaman boyunca büyük sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments