Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geminin güvertesinde olmak

Rüyada geminin güvertesinde olmak

Rüyada geminin güvertesinde olmak başarısızlıklara düşeceğine, işlerinden ve özel hayatından yana umduklarını bulamayacağına, geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, dönülmez yollara gireceğine ve onlarla tüm gemileri yakacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine inanılır.

Rüyada geminin güvertesinde olmak gördüyseniz:

  • Hiçkimsenin size ne yapacağınızı söylemesine izin vermemelisiniz.

Rüyada geminin güvertesinde olmak evin kasasına giren gelirin artacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemi güvertesi görmek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine tabir olunur.

Rüyada güvertede olmak üzüntülü ve endişeli olduğu bir anında üzüntüsünü paylaşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, masraflarının azalacağına alamet eder.

Rüyada gemi seyahati yapmak kişinin kimseye muhtaç olmayacağına, el açmayacağına, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına delalettir.

Rüyada gemi ve kaptan görmek el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, hiç beklemediği bir anda çok ağır bir hastalıkla karşı karşıya kalacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geminin yan yattığını görmek keyfinin olmayacağına, istenen her şeye sahip olunacağına, çevresindeki herkese yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada gemiden kurtulmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde batmış gemi görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, saadete ereceğine yorulur.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments