Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocaman bir gemi görmek

Rüyada kocaman bir gemi görmek

Rüyada kocaman bir gemi görmek maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına, güzel günler görüleceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman bir gemi gördüyseniz:

  • Asıl niyet ya da duygularınızı açıklamanız işinize karışılması anlamına gelebilir.

Rüyada kocaman bir gemi görmek yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına yorulmaktadır.

Rüyada kocaman gemi görmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, düşünceli ve dalgın olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına alamet eder.

Rüyada kocaman masa görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına, geçim kaygısı duymayacağına delalettir.

Rüyada kocaman siyah örümcek görmek kazancın günden güne artacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocaman beyaz köpek görmek anlaşmazlıklara düşeceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine yorulur.

Rüyada kocaman solucan görmek aile hayatının sorunsuz olacağına, terslik yaşayacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, masa başı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada kocaman bir at görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet eder.

Rüyada kocaman bir böcek görmek sonuçtan memnun kalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments