Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalette su aktığını görmek

Rüyada tuvalette su aktığını görmek

Rüyada tuvalette su aktığını görmek atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, malından ve parasından olacağına, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, olmayacak işlerin peşinde beyhude nefes tüketeceğine inanılır.

Rüyada tuvalette su aktığını gördüyseniz:

  • Bazı fikirleriniz pratikte, teoride göründüğü kadar verimli olmayabilir.

Rüyada tuvalette su aktığını görmek dertlerinden kısa bir zaman içinde arınacağına, önünün açık olacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvaletin aktığını görmek bereket ve huzur getireceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evden su aktığını görmek eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeden temiz su aktığını görmek uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Rüyada tavandan su aktığını görmek müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, mutluluktan bolca nasipleneceğine işarettir.

Rüyada bulanık suyun aktığını görmek projenin gerçekleştirileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına tabir olunur.

Rüyada kayalıklardan su aktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sıcak suyun aktığını görmek kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments