Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba kazasından kurtulmak

Rüyada araba kazasından kurtulmak

Rüyada araba kazasından kurtulmak yaşam enerjisine kavuşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine işaret eder.

Rüyada araba kazasından kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerle ya da genelde ilişkilerle ilgili ilginç bilgiler edinebilirsiniz.

Rüyada araba kazasından kurtulmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına yorulur.

Rüyada arabayla kazadan kurtulmak işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kazadan kurtulmak ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, uzun zaman olumlu haber beklediği bir yerden olumsuz ve kötü bir cevap alacağına rivayet eder.

Rüyada otobüs kazasından kurtulmak olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada kazadan kıl payı kurtulmak sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Rüyada kamyon kazasından kurtulmak evdeki hesabın çarşıya uymayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, büyük tartışmalar yaşayacağına, hayır getirecek yollara girileceğine, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalet etmektedir.

Rüyada trafik kazasından kurtulduğunu görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, hedeflere ulaşılacağına, çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments