Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada havuzda oturmak

Rüyada havuzda oturmak

Rüyada havuzda oturmak rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine, çok iyi işler ortaya konacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına, zarara gireceğine alamet eder.

Rüyada havuzda oturmak gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren sektörlerdeki kişilere danışabilir veya bilişim piyasasındaki işlere göz atabilirsiniz.

Rüyada havuzun dibinde oturmak daha pozitif biri olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine delalet eder.

Rüyada havuzda oturmak huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine alamet eder.

Rüyada havuz kenarında oturmak doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına yorulur.

Rüyada havuz başında oturmak yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada havuzda çiçek görmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına ve refah ve huzur içinde bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada kalabalık havuza girmek donanımlı kılacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına delalettir.

Rüyada süs havuz görmek can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Rüyada havuzda yüzme yarışı yapmak hayal edilen şeylere kısa zaman içinde ulaşılacağına, kiracı olmaktan kurtulacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, galibiyet kazanacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments